Ukens utfordring: Styrketrening

Postet av Sykle til jobben den 27. Mai 2024

Denne uken har vi fokus på styrketrening. Klarer du å trene litt regelmessig med styrketrening har det mange fordeler: Sterkere muskler og skjelett, bedre fordøyelse, balanse og nattesøvn. Du kan trene hjemme, ute, på treningssenter, bruke kroppen, løfte ting, trene alene eller sammen med andre.


Aktiviteter som premieres denne uken: Styrketrening/Styrke med kroppsvekt.

Bli med i trekningen av tre par med HOKA.

 

Ønsker å bli sterkere ✅ Tren styrke minst 1 gang denne uken

Gi jernet ✅ Tren styrke minst 3 ganger denne uken

Styrke er mitt yrke! ✅ Tren styrke minst 5 ganger denne uken 



Ukens utfordring: aktiv reisevei

Postet av Sykle til jobben den 21. Mai 2024

Denne uken er fokuset på en mer aktiv reisevei til og fra jobb og på fritiden. Når du går, løper eller sykler i stedet for å ta bilen får du luftet både hodet og kroppen. I tillegg er det bra for miljøet og lommeboka. Bli med i trekningen av tre Merida Mitro sykkelhjelmer!

Aktiviteter som premieres denne uken: Aktiv reisevei.
Det er en stjerneaktivitet som gir poeng uansett om du bruker kortere tid enn 30 minutter. 🤩 Når du er ferdig med aktiviteten og skal lagre den i Strava, får du opp en side med detaljer hvor du skal huke av for «Commute». Da vil aktiviteten automatisk dukke opp som «Aktiv reisevei» i kampanjen.


Frisk luft ✅ Velg en mer aktiv reisevei minst 1 gang denne uken. 

 

Nye vaner? ✅ Velg en mer aktiv reisevei minst 3 ganger denne uken. 

 

Trenger ikke bil, jeg pendler med stil ✅ Velg en mer aktiv reisevei minst 5 ganger denne uken. 



Ukens utfordring: Tur-uka

Postet av Sykle til jobben den 13. Mai 2024

Denne uken er et perfekt utgangspunkt for å samle skritt og utforske naturen i full blomstring. Med både 17-mai og pinse kan du sette deg noen mål om å bevege deg litt. Gratulerer med dagen som kommer og nyt langhelgen! 🇳🇴Aktiviteter som premieres denne uken: Gåtur/topptur

 

Vårstemning ✅ Nyt fest-uka med en gåtur/topptur til fots 1 gang i løpet av uken. Da blir du med i trekningen av et trenings- antrekk fra Globall Sport, du velger selv størrelse og farge.

 

Hurra for Norge! ✅ Nyt fest-uka med en gåtur/topptur til fots 3 ganger i løpet av uken. Da blir du med i trekningen av et trenings- antrekk fra Globall Sport, du velger selv størrelse og farge.

 

Opp og ned, alle skal med! ✅ Klarer du mer enn 1000 høydemeter i løpet av uken? Da blir du med i trekningen av et trenings- antrekk fra Globall Sport, du velger selv størrelse og farge. 


7 Kommentarer

Klar for all aktivitet teller?

Postet av Sykle til jobben den 7. Mai 2024

Den første uken har tema "all aktivitet teller". Målet er å komme i gang med registrering av aktivitet, enten det er en mer aktiv reisevei eller annen trening du gjør. 


Vi trekker en heldig vinner i disse kategoriene:

Nå starter vi: Registrer i snitt 1 poeng hver dag denne uken

Godt i gang: Registrer i snitt 2 poeng hver dag denne uken

Super mosjonisten: Registrer i snitt 3 poeng hver dag denne uken



Sykle til jobben har åpnet!

Postet av Sykle til jobben den 3. Mai 2024

I dag åpnet årets Sykle til jobben. I vårsola syklet Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård sammen med 20 aktive ansatte fra Kvinneklinikken på Ullevål sykehus.


- En hyggelig start på dagen, du får både litt ro og mosjon. Og så er det bra for folkehelse og klima, som jeg heier på, sa Nygård til TV2. 


- Jeg deltok selv på Sykle til jobben fjor og vervet en del på jobben min. Det er helt genialt. I år har vi meldt oss på alle sammen som et lag, sa Tine Sande, seksjonsleder ved gynekologisk poliklinikk, Oslo universitetssykehus Ullevål.